Menu

Campings

camping nautic almata boeken

Nautic Almata

camping valldaro boeken

Valldaro

camping solmar boeken

Solmar

camping el pinar boeken

El Pinar

camping playa brava boeken

Playa Brava

Tastesoule

Du Lac Du Causse

camping le lac des 3 vallees boeken

Lac Vallees

camping domaine boeken

Domaine

camping le moulin boeken

Le Moulin Pique

camping le vieux port boeken

Vieux Port

camping la bastide boeken

La Bastide

camping le bontemps boeken

Bontemps

Neus

Accommodaties

Menu

Camping Bestemmingen

Boeken en aanbiedingen

Accommodaties

Stacaravan

Bungalowtent 5 pers

Bungalowtent 6 pers

Adres

Schepenveld 21-05
3891 ZK Zeewolde
Nederland

Klantenservice

Open ma tot vrij 9:00 - 17:00
NL Tel: +31 (0) 36 3030 151
ES Tel: +34 (0) 931 816 299

Over ColorCamp

Camping Vakanties

De Leukste en voordeligste camping autovakanties naar Spanje en Frankrijk. Een familiebedrijf opgericht in 2010 in Zeewolde. Wij verhuren moderne ingerichte accommodaties op verschillende campings in Spanje en Frankrijk. ColorCamp is aangesloten bij de SGR en ANVR. Persoonlijke aandacht voor uw campingvakantie maken wij het verschil. Jij komt toch ook!!

Wij zijn aangesloten bij

Colorcamp is lid sgr aangesloten aangesloten bij anvr

Vraag en Antwoord

 • Reserveren

 • Zijn er vaste aankomst dagen?

  Standaard vaste aankomst en vertrekdagen gedurende het gehele seizoen zijn zaterdag, dinsdag en donderdag. Voor en na seizoen kunnen hiervan afwijken

 • Meerdere accommodaties tegelijk reserveren

  Meerdere campings, accommodaties of periodes in één reservering maken is uitsluitend telefonisch mogelijk. 

 • Preferenties en/of Voorkeuren

  Uw voorkeur voor een plek kunt u aangeven tijdens het reserveren bij "opmerkingen" wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Wij kunnen echter niet garanderen dat aan uw voorkeur ook daadwerkelijk voldaan kan worden.
  GARANTIEPLEK: Wilt u gegarandeerd op een plek van uw keuze staan? kiest u dan tijdens het boeken op de plattegrond uw plek. U staat dan gegarandeerd op de plek van uw keuze. De kosten voor deze voorkeur bedragen € 55,- per locatie

 • Manieren om te reserveren

  Dit is op meerdere manieren mogelijk. U kunt 24 uur per dag via onze website reserveren. Op werkdagen van 09:00 17:00 uur telefonisch op telefoonnummer 036 30 30 151. Of door het sturen van een e-mail met alle benodigde gegevens ( verblijfsdatum, naw gegevens van alle personen)
  Reserveert u online? Dan ontvangt u eerst een ontvangstbevestiging en na het verwerken van de reservering sturen wij u een bevestiging/ factuur per e-mail.

 • Huisdieren

  Op de meeste campings zijn huisdieren in onze bungalowtenten toegestaan. U ziet op onze website, of uw huisdier welkom is. Geef direct bij de reservering aan dat u een huisdier meeneemt. De kosten voorhet verblijf van uw huisdier betaald u vooraf via de factuur

 • Tentje bijplaatsen

  Op de meeste campings is dit niet toegestaan. U ziet op de website of dit voor uw gewenste bestemming wel toegestaan is. Er zijn géén kosten verbonden aan het bijplaatsen. Let op U mag hierdoor nimmer de maximaal aantal toegestaan personen per perceel overschrijden en u moet altijd vooraf via de klantenservice dit melden.

 • Jongeren

  ColorCamp heeft veelal familiecampings in het aanbod. Niet alle campings accepteren reserveringen van een groep jongeren. De hoofdboeker moet minimaal 23 jaar zijn op het moment van reserveren, en is verantwoordelijk voor de medereizigers.

 • Inventarislijst

  De accommodatie's zijn van alle gemakken voorzien
  Bekijk hier onder de inventarislijsten. Tenten en Stacaravans

 • Interieur

  Met de foto's op onze website geven wij u een indruk van het interieur. In de loop van de tijd kan het interieur door een nieuwe stoffering een andere kleur krijgen. Er kunnen geen rechten worden verleend aan het beeldmateriaal.

 • Bevestiging en Betaling

 • Wanneer ontvang ik de bevestiging

  Na het plaatsen van de reservering gaan wij uw reservering verwerken en sturen wij u binnen 24 uur een factuur/bevestiging per e-mail toe. Kunnen wij om wat voor reden de reservering niet definitief maken dan nemen wij contact met u op.

 • Hoe kan ik betalen en wat zijn de termijnen

  U kunt de factuur op verschillende manieren betalen.
  Via de betaallink in de factuur kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden
  Ideal of Overschrijving Visa of Mastercard. Voor deze laatse betaalmethode moet u vooraf bij artikel aangeven. Let op dat deze betaalmethode 2% extra kosten met zich meebrengt.

 • Betalingstermijnen

  Aanbetaling is € 250,- van de totaalsom binnen 7 dagen na reserveringsdatum plus de premie van de eventuele annuleringsverzekering. Tweede termijn betreft het restant uiterlijk 56 dagen voor de aankomstdag over te maken. Als u binnen 56 dagen vertrekt vragen wij u het volledige bedrag in één keer te voldoen. Als u binnen 28 dagen vertrekt vragen wij u het volledige bedrag direct na ontvangst van de bevestig te voldoen.

 • Betalingsbevestiging

  U ontvangt automatisch een bevestiging van de betaling als deze is verwerkt. Heeft u deze niet ontvangen? neemt u dan contact op met de klantenservice om te kijken wat er is misgegaan. De betalingsbevestiging komt in sommige gevallen terecht in de spambox

 • Gespreid betalen

  Wij snappen dat het soms beter uitkomt om de reissom te verdelen over verschillende maanden. Kiest u dan bij de reservering voor de optie Gespreid betalen ( extra kosten € 15,- ). Allereerst betaald u op aanbetaling binnen 7 dagen na reservering. Het restant verdelen wij dan de resterende termijnen. Ten alle tijden is van toepassing dat de volledige reissom 21 dagen voor aankomst voldaan moet zijn. 

 • Reispapieren

 • Uw reispapieren

  Deze sturen wij na volledige betaling, uiterlijk 14 dagen voor vertrek per e-mail toe. Uitzondering hierop zijn de last-minute reserveringen, binnen twee weken voor vertrek. De reisdocumenten worden dan direct na ontvangst van de betaling verstuurd.
  Deze mail bevat de toegangsvoucher. Tevens treft u daar ook informatie betreft de routebeschrijving en informatie over aankomst en vertrektijden. Belangrijke telefoonnummers voor het aanmelden van late aankomst etc.
  Reispapieren Kwijt of Niet ontvangen? Geen probleem wij mailen deze graag nogmaals naar u toe.

 • Routebeschrijving

  Op de voucher staat een routebeschrijving vermeld. Wij raden altijd aan om zelf vooraf de reis en route goed te plannen.

 • Wijziging en Annuleren

 • Periode of accommodatie wijzigen

  Als u de periode of accommodatie wilt wijzigen, neemt u dan contact op met de klantenservice per e-mail of telefonisch op 036 3030 151 met uw reserveringsnummer. Helaas is het niet altijd mogelijk om zonder kosten te wijzigen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • Kosten wijzigen

  U kunt de reservering éénmalig kosteloos wijzigen uitgezonderd eventuele extra kosten of annuleringskosten die door de wijziging ontstaan. Voor alle volgende wijzigingen bedragen de wijzigingskosten voor het aanpassen van een reservering € 25,- plus de eventuele extra kosten of annuleringskosten die door de wijziging ontstaan.

 • Annuleren

  Het kan zijn dat u uw vakantie door onvoorziene omstandigheden moet annuleren. Een annulering of wijziging brengt in vele gevallen kosten met zich mee, deze kunt u binnen geldige redenen verhalen op uw verzekering. Deze kosten kunt u terugvinden in onze algemene reisverkoopvoorwaarden.
  Heeft u vragen over annuleren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 036 3030 151

 • Tijdens en na uw Verblijf

 • Aankomst en vertrek

  Deze verschilt per camping. Standaard is van toepassing : aankomsttijd tussen 15.00 uur en 20.00 en vertrek tussen 08.00 uur en 10.00 uur. Welke voor u van toepassing is staat vermeld op de toegangsvoucher.
  Mocht u onderweg vertraging oplopen, dan dient u tijdig onze receptie hiervan op de hoogte te brengen. Het directe telefoonnummer van onze receptie vindt u onderaan op de voucher. Komt u aan tussen 22.00 en 07.00 dan zijn hier extra kosten aan verbonden a 50,- euro. Na 00.00 niet meer met de auto op de camping houd u hier rekening mee.
  Met uw voucher kunt u inchecken op de camping.

 • Late aankomst

  Mocht u onderweg vertraging oplopen en kunt u niet inchecken in de aangegeven tijd, dan dient u tijdig onze receptie hiervan op de hoogte te brengen. Het directe telefoonnummer van onze receptie ter plaatse vindt u onderaan op de voucher. Komt u aan tussen 22.00 en 07.00 dan zijn hier extra kosten aan verbonden a 50,- euro. Na 00.00 niet meer met de auto op de camping houd u hier rekening mee.

 • Wat is in de Eindschoonmaak inbegrepen

  Wij maken de accommodatie voor u schoon. Dit omvat o.a reinigen van de vloer, ramen, koelkast, kooktoestel, apparaten, kasten. Let op dat de Vaatwas en het legen van het chemisch toilet niet inbegrepen is in de eindschoonmaak!! Er kunnen extra kosten aan u worden berekend wanneer dit van toepassing is.

 • Bijkomende kosten

  De bijkomende kosten ter plaatse zijn verplichte kosten , bijvoorbeeld borg en toeristenbelasting. Betaling van kosten op de camping is met contant,  Pin of creditcard mogelijk.  De bijkomende kosten staan op uw reispapieren vermeld.

 • Klachten of probleem ter plaatsen

  Voor klachten tijdens de vakantie, die niet ter plaatse (door de campingmedewerkers) kunnen worden opgelost, dient de huurder het kantoor van ColorCamp hiervan telefonisch/ per e-mail op de hoogte te stellen. Op deze manier is ColorCamp alsnog in de gelegenheid de klacht op te lossen c.q. een alternatieve accommodatie te verzorgen. Indien achteraf blijkt dat de reiziger ter plaatse geen melding heeft gemaakt van de fout of onvolkomenheid en geen door de campingmedewerker ondertekende klachtenrapportage heeft ingevuld, verliest hij het recht op restitutie.

 • Chemisch toilet huren

  In de huurprijs is de benodigde vloeistof inbegrepen. Bij vertrek dient u zelf voor te zorgen dat het toilet leeg en schoon is. Dit artikel is niet op iedere camping beschikbaar

 • Extra's ter plaatsen huren

  Extra's zoals toilet, kinderbed, kinderstoel zijn uitsluitend vooraf te huur.

 • Bagage of persoonlijke bezittingen achtergebleven

  Neemt u zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. +31 (0) 36 3030 151
  Indien de achtergebleven spullen zijn gevonden kunnen wij u deze aan het einde van het seizoen eventueel toesturen. Helaas beschikken wij niet over een logistieke dienst ter plaatse. Als u Besluit uw vergeten spullen eerder te laten terugsturen, neem dan contact met ons op en geef alle informatie door (zoals maat, merk en kleur). Wij vragen de medewerker van de camping het pakket klaar te leggen voor uw koeriersdienst.

 • Over ColorCamp

 • Contactgegevens

  Telefoon: 036 3030 151
  WhatsApp:  +31(0) 651413046
  Adres: Schepenveld 21-05
  Postcode: 3891 ZK Zeewolde
  Bank NL97RABO0140261958 t.n.v Colorcamp
  BTW: NL 850.299.639 B01
  KvK: 52099326

 • Werken bij ColorCamp

  Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste beheerders en stagiaires. Op onze website http://www.colorcamp.nl/vacatures-.html kunt u bekijken wat dit inhoud

Close


Top