Menu

Campings: Spanje

camping nautic almata boeken

Nautic Almata

camping valldaro boeken

Valldaro

camping el pinar boeken

El Pinar

camping playa brava boeken

Playa Brava

Online Boeken

Klantenservice

Open ma tot vrij 9:00 - 17:00
NL Tel: +31 (0) 36 3030 151

Over ColorCamp

Camping Vakanties

De Leukste en voordeligste camping autovakanties naar Spanje en Frankrijk. Een familiebedrijf opgericht in 2010 in Zeewolde. Wij verhuren moderne volledig ingerichte bungalowtenten en stacaravans op verschillende campings in Spanje, Frankrijk. Persoonlijke aandacht voor uw campingvakantie maken wij het verschil. Jij komt toch ook!!

Vacatures

Campingbeheer

Wie wij zoeken: leuke echtparen, die graag hun vrije tijd willen doorbrengen op een camping en daarbij het leuk vinden om als gastvrouw/gastheer te werken. Dit kan tevens als vakantiewerk in het buitenland. U bent verantwoordelijk voor het beheer van onze accommodaties. Daarnaast bent u op de camping het aanspreekpunt voor onze gasten. Gastvrijheid en een goed beheer zijn de belangrijkste punten voor de functie als gastvrouw/ gastheer, met de nadruk op service en kwaliteit.

Wanneer: Er zijn verschillende periode, afhankelijk per camping beschikbaar.

Camping beheerder

 

Opzoek naar een uitdaging

Waar

Spanje en Frankrijk

Wanneer

2019

Voor wie

Minimaal 25 jaar of ouder

Verblijf

Eigen of onze accommodatie

Welke accommodaties

Tenten en stacaravans

Verdienste

Goed salaris in verhouding tot aantal accommodaties

Camping beheerder

Beheerders 

 • Gasten een fantastische vakantie bezorgen 
 • Werken op leuke campings in Frankrijk en Spanje
 • Vrijheid en verblijven in de zon

Werkzaamheden en verblijf : Als de gasten aankomen op de camping, bent u het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. De eerste indruk die u geeft is altijd het belangrijkste. Neem dan ook de tijd, om onze gasten te verwelkomen en eventuele zaken te regelen (zoals borg).U geeft tevens even een korte uitleg over de bijzonderheden van de camping, zoals de openingstijden van de campingwinkel, uw receptie en wat er in de omgeving allemaal te beleven is voor de gasten. Geef onze gasten net dat beetje meer service zodat u ze een onvergetelijke vakantie bezorgt.

U begeleidt de gast naar hun accommodatie (tent en/of stacaravan) en geeft enige uitleg over hun accommodatie. U verblijft op de camping, meestal op de receptie plaats, waar u uw eigen caravan/tent heeft. 

Wat wij u kunnen bieden: O.a Een vaste beloning per 4 weken, extra vergoeding per aankomst, reiskostenvergoeding, kleding

Ben je ondernemend, initiatiefrijk, gezond van lijf en leden en denk je een bijdrage te kunnen leveren om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Neem dan voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op tel 036 3030 151

Wij Zijn Op Zoek Naar Jou!

Op en Afbouw

Op en afbouwmedewerkers;

Doorzetters gezocht

Waar

Spanje en Frankrijk

Wanneer

April/Mei, September

Voor wie

Minimaal 25 jaar of ouder

Verblijf

Onze accommodatie

Welke accommodaties

Bungalowtenten

Verdienste

Goed salaris in verhouding tot werkzaamheden

 • Paar weken met een leuke groep aan de slag
 • Werken op leuke campings in Frankrijk en Spanje
 • Verantwoordelijkheid


Op en afbouwmedewerker

Wie wij zoeken: Voor het vakantieseizoen zijn wij opzoek naar enthousiaste doorzetters met verantwoordelijkheidsgevoel en die van aanpakken weten en zich niet laten afschrikken om een uurtje door te gaan.

Welke camping


 • Nautic Almata
 • Valldaro
 • Solmar
 • El Pinar
 • Playa Brava
 • Tastesoule
 • Du Lac du Causse

Wanneer: Bent u beschikbaar in de periode April / Mei en/of September / Oktober en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs dan zijn naar u op zoek om ons te helpen bij het plaatsen en weer opruimen van onze tenten in Spanje en Frankrijk.

Werkzaamheden en verblijf : U haalt met onze bus de tenten en inventaris op bij de loods in Spanje en brengt deze naar de verschillende campings toe. Juist opzetten van de tenten en het inrichten met de benodigde inventaris o.a: opzetten van de bedden, plaatsen van de kasten en keukeninventaris etc. Samen met het team bent u verantwoordelijk voor dat de accommodaties er op tijd en volledig ingericht klaar staan.

Wat wij u kunnen bieden:Een vaste beloning per maand, reiskostenvergoeding en een gratis verblijf tijdens de opbouwperiode op de camping.

Ben je ondernemend, initiatiefrijk, gezond van lijf en leden en denk je een bijdrage te kunnen leveren om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Neem dan voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met tel 036 3030 151


Top