Menu

Campings: Spanje

camping nautic almata boeken

Nautic Almata

camping valldaro boeken

Valldaro

camping solmar boeken

Solmar

camping el pinar boeken

El Pinar

camping playa brava boeken

Playa Brava

Campings: Frankrijk

Menu

Camping Bestemmingen

Boeken en aanbiedingen

Accommodaties

Stacaravan

Bungalowtent 5 pers

Bungalowtent 6 pers

Post Adres

Ruisvoorn 9
3892 HP Zeewolde
Nederland

Klantenservice

Open ma tot vrij 9:00 - 17:00
NL Tel: +31 (0) 36 3030 151

Over ColorCamp

Camping Vakanties

De Leukste en voordeligste camping autovakanties naar Spanje en Frankrijk. Een familiebedrijf opgericht in 2010 in Zeewolde. Wij verhuren moderne volledig ingerichte bungalowtenten en stacaravans op verschillende campings in Spanje, Frankrijk. Persoonlijke aandacht voor uw campingvakantie maken wij het verschil. Jij komt toch ook!!

Tossa tent 2019

Bungalowtent Tossa

Een prachtige ruime bungalowtent voor 5 personen huren voor een geslaagde zomervakantie. Het zal u aan niks ontbreken in deze moderne comfortabel ingerichte bungalowtent. Alleen nog een koffer met kleding meenemen en de vakantie kan beginnen.

bungalowtent huren spanje camping strand

Tent huren op familie campings in Spanje

De Bungalowtent Tossa tent is een moderne en compleet ingerichte tent, geschikt voor maximaal 5 personen. In een bungalowtent van ColorCamp beleef je het echte kampeergevoel met comfort en ruimte voor een geslaagde vakantie. De Tossa tent staat voor uw strand vakantie klaar op de camping Playa Brava in Spanje. Heerlijke comfortabel bedden en een compleet ingerichte keuken en parasol behoren tot de standaard.

De bungalowtent

Wat kunt u verwachten van de bungalowtent. We hebben de belangrijkste zaken even op een rijtje gezet.

  • Oppervlak 28M2
  • Slaapkamers 3
  • Dekbedden + kussens
  • Parasol en tuinmeubilair
  • Ingerichte keuken
  • Hoge Koelkast+koffieapparaat
  • Comfortabele bedden
details bungalowtent Playa brava spanje

Een bungalowtent is geweldig voor vakantie

Beleef de camping en het buitenleven

Compleet: ingericht keuken met kooktoestel, koelkast, koffieautomaat en ruime opbergkasten. De zijkant van de tent kunt u gemakkelijk openritsen. Verder heeft iedere tent verschillende lichtpunten en stopcontacten.

Comfort net als thuis

Heerlijk slapen: De Tossa tent is voorzien van drie apart afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden. Een cabine is uitgevoerd met één tweepersoonsbed. De overige slaapcabines hebben een eenpersoonsbed. Dekbedden en kussen zijn standaard aanwezig in de Canigo tent.

Buiten voor de tent staat een grote tafel met parasol en 5 kuipstoelen.

Om úw verblijf in de Tossa tent op camping Playa Brava nog aangenamer te maken, kunt u bij ColorCamp kiezen uit zeer veel extra's. Zoals o.a chemische toilet, voorkeur plaatsen etc. Kortom de Tossa tent is een geweldige tent en huurt u voor een top vakantie op camping naar de Costa Brava in Spanje.


Top

+31 36 3030 151