Menu

Campings: Spanje

camping nautic almata boeken

Nautic Almata

camping valldaro boeken

Valldaro

camping solmar boeken

Solmar

camping el pinar boeken

El Pinar

camping playa brava boeken

Playa Brava

Campings: Frankrijk

Menu

Camping Bestemmingen

Boeken en aanbiedingen

Accommodaties

Stacaravan

Bungalowtent 5 pers

Bungalowtent 6 pers

Post Adres

Teylingen 38
3894 AG Zeewolde
Nederland

Klantenservice

Open ma tot vrij 9:00 - 17:00
NL Tel: +31 (0) 36 3030 151

Over ColorCamp

Camping Vakanties

De Leukste en voordeligste camping autovakanties naar Spanje en Frankrijk. Een familiebedrijf opgericht in 2010 in Zeewolde. Wij verhuren moderne volledig ingerichte bungalowtenten en stacaravans op verschillende campings in Spanje, Frankrijk. Persoonlijke aandacht voor uw campingvakantie maken wij het verschil. Jij komt toch ook!!

Tent Palma

Bungalowtent Palma

Vernieuwd design van de bungalowtent zorgt voor een heerlijke, ruime en comfortabele tent die geschikt is voor maximaal 6 personen. Door een gangpad gescheiden slaapcabines met heerlijke bedden en een afmeting van 28m2 is de Palma tent zeer ruim.

Ingerichte bungalowtent huren camping nautic almata spanje

Tent huren voor een top vakantie in Spanje

Het leukste wat er is een ingerichte tent voor de vakantie met het comfort van thuis. Doordat de twee slaapcabines in de breedte zijn gesitueerd ontstaat er een gangpad tussen beide cabines en stapt u gemakkelijk in. De beide cabines kunt u zelf indelen door een doek te laten zakken. Hierdoor kunt u maximaal 4 slaapruimtes maken.

De bungalowtent

Wat kunt u verwachten van de bungalowtent op camping Nautic Almata. We hebben de belangrijkste zaken even op een rijtje gezet.

  • Oppervlak 28M2
  • 2 vaste cabines
  • Dekbedden + kussens
  • Royale partytent 9m2
  • Ingerichte keuken
  • Koelkast+koffieapparaat
  • Comfortabele bedden
details bungalowtent nautic almata spanje

Een bungalowtent is geweldig voor vakantie

Beleef de camping en het buitenleven

Compleet: Dat is de tent Palma zeker. Een volledige ingerichte tent, van alle gemakken voorzien met o.a keuken gedeelte met een koelkast, gaskookplaat, groot opbergkasten en uiteraard borden, bestek , glazen en pannenset. Bekijkt u de inventarislijst voor de volledige uitrusting van deze luxe ingerichte tent.

Heerlijke bedden

Geweldig slapen: De tent Palma is uitgevoerd met twee in de lengte gesitueerde slaapcabines met elk drie slaapplaatsen. De cabine kan eenvoudig worden opgedeeld. Standaard voorzien: één tweepersoonsbed en drie éénpersoonsbedden. Dekbedden en kussens voor 6 personen zijn standaard aanwezig in de tent.

Buiten voor de tent staat een grote tafel met partytent en 6 kuipstoelen.

Om úw vakantie aan de Costa Brava nog aangenamer te maken, kunt u bij ColorCamp kiezen uit zeer veel extra's. Zoals o.a chemische toilet of voorkeursplaatsen, huurauto . Maak het uzelf gemakkelijk en huur vandaag eent ingerichte bungalowtent voor uw vakantie op Nautic Almata


Top

+31 36 3030 151