Menu

Campings: Spanje

camping nautic almata boeken

Nautic Almata

camping valldaro boeken

Valldaro

camping el pinar boeken

El Pinar

camping playa brava boeken

Playa Brava

Online Boeken

Klantenservice

Open ma tot vrij 9:00 - 17:00
NL Tel: +31 (0) 36 3030 151

Over ColorCamp

Camping Vakanties

De Leukste en voordeligste camping autovakanties naar Spanje en Frankrijk. Een familiebedrijf opgericht in 2010 in Zeewolde. Wij verhuren moderne volledig ingerichte bungalowtenten en stacaravans op verschillende campings in Spanje, Frankrijk. Persoonlijke aandacht voor uw campingvakantie maken wij het verschil. Jij komt toch ook!!

privacy

Privacy Policy

Colorcamp B.V hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Colorcamp B.V houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  1. - Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy; 
  2. - Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; 
  3. - Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens; 
  4. - Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is; 
  5. - Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt; 
  6. - Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren. 

Als Colorcamp B.V zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Colorcamp B.V verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  1. - Administratieve doeleinde; 
  2. - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; 
  3. - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. 

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie. Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn. Uw persoonsgegevens worden door Colorcamp B.V opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  1. - Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Top

+31 36 3030 151