Menu

Campings: Spanje

camping nautic almata boeken

Nautic Almata

camping valldaro boeken

Valldaro

camping el pinar boeken

El Pinar

camping playa brava boeken

Playa Brava

Online Boeken

Klantenservice

Open ma tot vrij 9:00 - 17:00
NL Tel: +31 (0) 36 3030 151

Over ColorCamp

Camping Vakanties

De Leukste en voordeligste camping autovakanties naar Spanje en Frankrijk. Een familiebedrijf opgericht in 2010 in Zeewolde. Wij verhuren moderne volledig ingerichte bungalowtenten en stacaravans op verschillende campings in Spanje, Frankrijk. Persoonlijke aandacht voor uw campingvakantie maken wij het verschil. Jij komt toch ook!!

EXTRA'S

Categorieën

Vervoer

Huurauto tijdens uw vakantie

Tijdens uw verblijf

Voorkeursplaats, toilet en meer

Voor de kids

Kinderstoel en bedje voor de kids

Kies zelf uw ligging

Weet u precies waar u wilt staan? Kies zelf de ligging van uw accommodatie met de optie Garantieplek. In het boekingsproces kunt u dit bij stap 2 op de plattegrond uw plaats uitzoeken. Voor een kleine toeslag a € 55,- per accommodatie staat u gegarandeerd tijdens uw vakantie op de door u uitgekozen plek.

voorkeurplek boeken

Toilet

Ideaal voor de kids een chemisch toilet is ideaal tijdens uw vakantie voor b.v kinderen. De Vloeistof is incl. U huurt dit artikel per verblijfsperiode.

Waar te huur

  • Camping Nautic Almata
  • Camping Solmar
  • Camping Valldaro
  • Camping El Pinar
  • Camping Le Lac des 3 Vallees
  • Camping Du Lac du Causse
toilet in de tent huren zomervakantie

Eindschoonmaak

Eindschoonmaak van de accommodaties verzorgen wij op de meeste campings voor u. Wel zo makkelijk dan heeft u geen extra werk op de vertrekdag. Dit artikel berekenen wij direct mee bij de boeking op campings waar dit van toepassing is. Canigo, Tossaxl, Palma.

Huurauto voor uw vakantie

Komt u met het vliegtuig naar uw vakantie bestemming in Spanje of Frankrijk en wilt graag een auto huren om de omgeving te kunnen bekijken en leuke uitstapjes te maken tijden uw vakantie? Dan kunt u gebruik maken van de verhuurservice van Sunnycars. U boekt deze zeer gemakkelijk via onze website of telefonisch via de booking office. De huurauto staat gereed op de luchthaven van uw keuze.

Huurauto

Er is al een huurauto vanaf € 12,- per dag. Sunny Cars is simpel. "All-in"betekent ook echt all in. 100% zorgeloos. Alle benodigde verzekeringen (en meer) zijn inbegrepen. Géén extra kosten ter plaatse. Wij regelen graag een Sunny Car op maat voor u. Kan vandaag nog!

Waar te huur

  • Spanje
  • Frankrijk

 

huurauto in de tent huren zomervakantie

Goed verzekerd op vakantie

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een reisverzekering en/of annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Dan is een reis- Annuleringsverzekering ideaal. Die geldt niet alleen voor uw vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Wel zo makkelijk.

Wat is er inbegrepen

Wat is verzekerd en wat krijgt u vergoed? U kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering. Beide gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.*

verzekering489.png

Attachments

Top

+31 36 3030 151