Camping Vakanties

Vacatures

ColorCamp is voor het vakantie seizoen 2017 op zoek naar enthousiaste medewerkers in Spanje en Frankrijk.


Op en afbouwmedewerkers
SDC10598.jpg

 

Wie wij zoeken:
Voor het vakantieseizoen zijn wij opzoek naar enthousiaste doorzetters met verantwoordelijkheidsgevoel en die van aanpakken weten en zich niet laten  afschrikken om een uurtje door te gaan.

Wanneer:
Bent u beschikbaar in de periode April / Mei en/of  September / Oktober en bijvoorkeur in het bezit van een rijbewijs dan zijn naar u op zoek om ons te helpen bij het plaatsen en weer opruimen van onze tenten in Spanje en Frankrijk.
 

Werkzaamheden:
U haalt met onze bus de tenten en inventaris op bij de loods in Spanje en brengt deze naar de verschillende campings toe. Juist opzetten van de tenten en het inrichten met de benodigde inventaris o.a: opzetten van de bedden, plaatsen van de kasten en keukeninventaris etc.  Samen met het team bent u verantwoordelijk voor dat de accommodaties er op tijd en volledig ingericht klaar staan.
 

Wat wij u kunnen bieden:  
Een vaste beloning per maand, reiskostenvergoeding en een gratis verblijf tijdens de opbouwperiode op de camping.
 

Lijkt het u leuk om ons te helpen met opbouwen van de tenten stuurt u dan een korte cv per email. Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken op tel 036 3030 151

Gastechtpaar
frans vacature.jpg

 

Wie wij zoeken:
Zelfstandige en gedreven camping beheerders alleen ( of samen met uw partner ) om zorg te dragen voor onze gasten en accommodaties op een camping in Spanje en/of Frankrijk. Bij voorkeur ervaring heeft met het werken met gasten, teamverband, Engels en/of Frans Spaans spreekt en 18 jaar of ouder is.  Niet bang is voor kleine onderhoudswerkzaaamheden.

 

 

Wanneer:

Er zijn verschillende periode, afhankelijk per camping beschikbaar.

Werkzaamheden en verblijf :
Je verblijft in een ingerichte tent op de camping. Op sommige campings zijn er mogelijkheden om de eigen accommodatie mee te nemen naar de desbetreffende camping.

Als Courier zorg je ervoor dat de bungalowtenten schoon en in orde zijn, als er nieuwe gasten arriveren. Je verwelkomt onze gasten bij aankomst op de camping en tijdens hun verblijf sta je altijd voor ze klaar om vragen te beantwoorden en om kleine of grote problemen op te lossen.

Je bent voor onze gasten het aanspreekpunt van de organisatie en daarom is het van belang dat je een vriendelijke en hulpvaardige instelling hebt. Verder worden er wat éénvoudige administratieve werkzaamheden van je gevraagd en is een initiatief-rijke en praktische instelling een pré.

Aan het einde van het seizoen zorg je ervoor dat de accommodaties worden klaargemaakt voor de winter.

 

Wat wij u kunnen bieden:  
O.a Een vaste beloning per maand, reiskostenvergoeding, kleding
 

Lijkt het u leuk om ons te helpen met opbouwen van de tenten stuurt u dan een korte cv per email. Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken op tel 036 3030 151

 

ColorCamp Camping vakanties vallen onder de garantie van de SGR

ColorCamp Camping vakanties is aangesloten bij de ANVR

ColorCamp Camping Vakanties is aangesloten bij het Calamiteitenfonds

ColorCamp camping Vakanties werkt samen met Europeesche

Top
BEL ONS : 036 3030151
check.pngPersoonlijke aandachtcheck.pngNederlandse medewerkerscheck.pngRuime keuze familiecampings