Camping Vakanties

TENTEN

Een compleet ingerichte tent huren voor uw camping vakantie? Bij ColorCamp, de camping vakantie specialist bent u op het juiste adres. Onze ingerichte tenten staan op de populairste campings in Spanje en Frankrijk voor u klaar!! De moderne ingerichte bungalowtenten zijn van alle gemakken voorzien. O.a Comfortabele bedden en complete keuken. Alles is aanwezig in de tent voor een ontspannen onbezorgde vakantie. Alleen uw koffers uitpakken en het genieten van uw welverdiende vakantie kan beginnen!!

Bungalowtent 5 personen

BungalowTent Canigo

Tijdens uw camping vakantie in een ingerichte tent van ColorCamp zal het u aan niks ontbreken. De 5 persoons Canigo tent heeft een afmeting van circa 23m2. Van afwasbak tot wijnglas, alles wat u nodig heeft tijdens uw tent vakantie in Spanje is aanwezig.
De Canigo tent is voorzien van drie apart afsluitbare slaapcabines met heerlijke comfortabele bedden.

Lees Meer

    Waar te huur

Bungalowtent 6 personen

BungalowTent Tossa

De ingerichte tent type Tossa inclusief partytent is een zeer ruime en moderne tent. Door de ruime afmeting van 28m2 is de tent geschikt voor maximaal 6 personen. De tent heeft een ruim "woongedeelte" waarvan de zijkant gemakkelijk opengemaakt kan worden. De Tossa tent is voorzien van drie apart afsluitbare slaapcabines met heerlijke comfortabele bedden.

Lees Meer

    Waar te huur

BungalowTent Palma

Vernieuwd design van de accommodatie zorgt voor een heerlijke, ruime en comfortabele tent die geschikt is voor maximaal 6 personen. Met een afmeting van 28m2 is deze Palma tent zeer ruim te noemen en huurt u op top camping Nautic Almata in Spanje aan de Costa Brava.De Palma tent is voorzien van twee apart afsluitbare slaapcabines welke door een gangpad van elkaar zijn gescheiden

Lees Meer

    Waar te huur

BungalowTent TossaXL

De naam "XL" zegt al genoeg. Nergens anders huurt u een ruimere tent voor uw vakantie dan deze geweldige XL tent. De TossaXL is ruim 31m2 groot en geschikt voor 6 personen. Een riante "woongedeelte" met een compleet inrichting, opbergmogelijkheden en verlichting. De zijkant van de tent opent u gemakkelijk om zo een oase aan licht en ruimte tevoorzijn te toveren.

Lees Meer

    Waar te huur

BungalowTent BeTe

Het speciale aan deze tent is dat ze allemaal op vlonders staan. Hierdoor bent u verzekerd van een vlakke vloer. De bungalowtent is compleet ingericht met een echt keukenblok ( o.a. potten, pannen, servies en bestek voor 6 personen), koelkast (met vriesvak), 4 pits gascomfort, tafel, 4 kuip- en 2 relaxstoelen. Natuurlijk ontbreekt een parasol niet, stroom en is er verlichting.

Lees Meer

ColorCamp Camping vakanties vallen onder de garantie van de SGR

ColorCamp Camping vakanties is aangesloten bij de ANVR

ColorCamp Camping Vakanties is aangesloten bij het Calamiteitenfonds

ColorCamp camping Vakanties werkt samen met Europeesche

Top
BEL ONS : 036 3030151
check.pngPersoonlijke aandachtcheck.pngNederlandse medewerkerscheck.pngRuime keuze familiecampings