Camping Vakanties

EXTRA'S

Linnenpakket
SPANJE
linnepakket
Al onze accommodaties in Spanje zijn voorzien van dekbedden. Het benodigde linnengoed kunt u vooraf reserveren. Alles geregeld bij aankomst en het scheelt een hoop ruimte in uw koffer.
Voor de Kids
SPANJE
voor de kids
Voor de kleine kampeerders hebben wij een campingbed en kinderstoel. Beddengoed voor het campingbedje kunt u direct erbij reserveren. Dit artikel is beperkt beschikbaar per camping.
Mobiel Toilet
SPANJE
extra huren in de tent
Een keukenpakket met handige artikelen welke direct bij aankomst voor u klaar staat. Toilet is ideaal tijdens uw vakantie voor b.v kinderen. De Vloeistof is incl. U huurt dit toilet per verblijfsperiode.
HuurAuto Spanje Frankrijk
SPANJE
extra huren in de tent
Komt u met het vliegtuig naar uw vakantie bestemming in Spanje of Frankrijk en wilt graag een auto huren om de omgeving te kunnen bekijken en leuke uitstapjes te maken tijden uw vakantie? Dan kunt u gebruik maken van de verhuurservice van Sunnycars. U boekt deze zeer gemakkelijk via onze website of telefonisch via de booking office. De huurauto staat gereed op de luchthaven van uw keuze.

Uitzonderingen: Schoonmaken van toilet is niet inbegrepen. Bij vertrek moet deze door de gast zelf worden geleegd. Dekbedpakket is niet beschikbaar in Frankrijk. Hier zijn dekens beschikbaar i.p.v dekbedden. Handdoekpakket is niet beschikbaar in Frankrijk. Alle extra's reserveert u per camping. U laat ze bij vertrek achter in uw accommodatie en kunt ze niet meenemen naar een volgende bestemming. Gratis startpakket zoal de voorraad strekt

ColorCamp Camping vakanties vallen onder de garantie van de SGR

ColorCamp Camping vakanties is aangesloten bij de ANVR

ColorCamp Camping Vakanties is aangesloten bij het Calamiteitenfonds

ColorCamp camping Vakanties werkt samen met Europeesche

Top
BEL ONS : 036 3030151
check.pngPersoonlijke aandachtcheck.pngNederlandse medewerkerscheck.pngRuime keuze familiecampings